Istra 1961 danas protiv Osijeka

Gostovanje protiv Osijeka donedavno je bilo šansa da se nešto ”ušićari”, međutim u zadnje dvije godine, stvari su se malo promijenile i kupnjom Osijeka od strane mađarskih investitora za male pare i Istre 1961 od strane američkih investitora za malo veće pare, nelogično je došlo do prevelike razlike između ova dva kluba. Osijek je sad veliki favorit i bod u Osijeku za Istru 1961 bi bio velik kao kuća, a osvajanje tri boda, ali…

Reagy Ofosu, nizozemsko pojačanje Istre 1961 je ipak optimist: ”Svaka nam je utakmica ista, neovisno o protivniku, igra se 90 minuta tijekom kojih moramo dati sve od sebe i tada se ne zna kada ćemo biti nagrađeni. Ako i ponovimo izdanje s Dinamom, nije garancija pobijede protiv Osijeka, ali idemo se truditi i boriti, pa ćemo vidjeti što će ispasti. Na domaćinu će biti veći pritisak i to bi mogli pokušati iskoristiti.”

Za Osijek danas neće nastupiti povrijeđeni Barišić i Šorša, ali ništa bezopasniji nisu mogući drugi par braniča Bočkaj i Matas, dok za Puljane neće nastupiti kartonirani Kitanovski i Vojnović koji prema dogovoru između dva kluba prigodom posudbe, neće nastupiti na današnjoj utakmici.

Mogući sastav Istre 1961: Ivušić, Hadžić, Escoval, Bertoša, Čuljak, Puclin, Mitrevski, Grujević, Maksimović, Ofosu, Matyazh.

(rex)