Poreč: prvi Dream Cup Poreč, nogometni turnir za najmlađe

IlustracijaOd petka do nedjelje, 9. do 11. lipnja 2017. na nogometnim igralištima u Zelenoj laguni će se održati prvi Dream Cup Poreč, međunarodni nogometni turnir za dječake dobnog uzrasta do 11 i do 9 godina.

U svakoj od dvije uzrasne kategorije nastupiti će po 16 momčadi. U kategoriji U-9 natjecati će se između ostalih dječaci zagrebačkog Dinama, uz slovenski Kamnik i Krško, mađarski Diosgyori, austrijske Cro Viennu, pulske Uljanik i Istru, Novigrad, Pazinku, labinski Rudar, Vrsar, Mladost iz Rovinjskog Sela, te po dvije momčadi Uniona iz Podstrane kraj Splita i porečkog Jadrana. U kategoriji U-11 nastupiti će: slovenska Izola, mađarski Diosgyori, austrijski Gratkorn i Cro Vienna, uz pulske Istru1961, Uljanik i West, Pazinku, Rudar, Funtanu, Buzet, Petroviju, Varaždin i Sračinec, te dvije momčadi Jadrana.

 

U petak u vremenu od 17 do 20, te u subotu od 10 do 18 sati na programu su susreti prvog dijela natjecanja po skupinama, a u subotu uoči početka natjecanja, u 9.45 sati održati će se i svečano otvorenje na koji je svoj dolazak najavio i novoizabrani porečki gradonačelnik Loris Peršurić. Utakmice za konačan plasman u nedjelju se igraju od 9 sati, susreti osmine finala na programu su od 10 i 10.30 sati, polufinala u 12.30 sati, susreti za 3. mjesta u 13.30 sati, a finala od 14 sati nakon čega slijedi podjela priznanja.

 

IlustracijaKompletan raspored i rezultate možete pratiti, kao i više informacija o turniru doznati na www.dreamcupporec.com i na www.facebook.com/porecdreamcup.