Rockwool i ženski odbojkaški klub iz Rovinja nastavljaju suradnju

PREDSTAVNICI_ROCKWOOLADanašnjim potpisivanjem ugovora, ženski odbojkaški klub iz Rovinja i Rockwool službeno su obilježili nastavak suradnje tijekom još jedne natjecateljske sezone.

„Zahvaljujemo tvrtki Rockwool što drugu godinu zaredom prati naš superligaški klub. Drago nam je da naš generalni sponzor prepoznaje napore koje ulažemo u razvoj mladih naraštaja,“ rekao je Samuel Benussi, trener prvoligašica iz Rovinja. Osvrnuo se na proteklu i ovu natjecateljsku sezonu: ‘Prošlu smo sezonu završili na 6. mjestu a natjecali smo se i u završnici kupa Hrvatske, final fouru. Ove smo godine krenuli s novim ciklusom razvoja i ubacili smo 4 mlađe kadetkinje u prvu postavu što znači da smo potpuno pomladili ekipu. Cilj nam je ostanak u superligi, uz malo sreće i puno zdravlja kao i uz potporu Rockwoola, nadamo se da ćemo to i ostvariti.“

Nakon potpisivanja ugovora, odbojkašice i njihovo stručno vodstvo obišli su proizvodni pogon i detaljnije se upoznali s poslovnim rezultatima tvrtke Rockwool u protekloj godini koje im je predstavio direktor tvornice Aleks Fonović. Naglasio je „Jako smo ponosni što naša firma koja ove godine slavi 10. obljetnicu u Hrvatskoj kontinuirano bilježi poslovni rast. Imamo jako ambiciozne planove za dalje.

Temelj svakog pa tako i našeg uspjeha su ljudi. Upravo zbog toga se nadamo da će se pobjednički duh i upornost naše firme i kluba koji nosi naše ime međusobno nadopunjavati.“

Anđelka Toto-Ormuž prilikom potpisivanja izjavila je: ‘Vjerujemo u ovaj klub, u sve djevojke kao i u vodstvo kluba i uvjereni smo da će njihov trud i napor dati rezultate, te da će se vizija kluba ostvariti. Drago nam je da im mi kao tvrtka možemo na tom putu pomoći. Posebno nam je drago da igračice koje su uglavnom učenice i studentice, pored što ostvaruju dobre sportske rezultate, veliki naglasak i dalje stavljaju na obrazovanje, gdje također postižu respektabilne rezultate.’ (rex)