Stolnotenisači Jadrana iz Poreča nastupili u Dugom Selu

Proteklog je vikenda u Dugom Selu održan Memorijalni turnir Saša Par na koje je nastupilo oko 300-tinjak stolnotenisačica i stolnotenisača iz cijele Hrvatske koji su se takmičili u četiri kategorije u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Za STK Jadran u konkurenciji kadeta nastupali su Vladan Krivokapić, Leo Šajina, David Barna, David Cerić i Mateo Šušljik. Najveći uspjeh u konkurenciji kadeta ostvario je David Barna koji je u grupi zauzeo prvo mjesto. U daljnjem natjecanju stigao je do osmine finala gdje je bio poražen rezultatom 3:0 od Borne Peteka (STK Tis-Zagreb)

U konkurenciji mlađih kadeta nastupili su Leo Šajina, Filip Butković i Mateo Šušljik. Najbolji rezultat ostvario je Mateo Šušljik koji je grupu prošao kao drugi. U šesnaestini finala igrao je protiv Kumara Filipa iz GSTK Zagreba te pobijedio rez. 3:0. U osmini finala zaustavljen je od Andrije Klepića (STK Jaska iz Jastrebarskog).

Za tjedan dana igrače STK Jadrana očekuje nastup na Memorijalu Mirko Abramović koji će se održati u Varaždinu, u međuvremenu stigla je i vijest da su dva igrača Mateo Šušljik i Leo Šajina iz STK Jadrana odabrana kao članovi reprezentacije Istarske županije koji će se u kategoriji mlađih kadeta natjecati ekipno. (rex)