Wine Station Trapan: Run 4 teran, u subotu 27. svibnja

run_for_teran_9U organizaciji Udruge kineziologa Pula i Klastera TZ Južne Istre započinje novi ciklus trčanja u prirodnom okruženju nezaboravnih pitoresknih krajolika južne Istre; u kombinaciji sa konzumacijom izvornih domaćih proizvoda.

 

U Šišanu, u subotu 27. svibnja 2017. sljubljuje se vino i trčanje, a domaćin je nadaleko poznati vinar Bruno Trapan.

 

 

Jedinstvena staza duljine 4219,5 ( x 2) m od Wine Station Trapan u Šišanu, natjecatelje vodi put vinograda terana i natrag, i to sa startom u 11.00 sati. Prijaviti se možete i na dan utrke 27. svibnja u Šišanu od 10.00 sati ili na webu runeatdrink.info

 

Trčati se može u ženskoj i muškoj konkurenciji ili štafeti ( svaki natjecatelj po 4 km, ukupno 8).

 

Prijavom putem on-line obrasca na runeatdrink.info, pojedinačna kotizacija za utrku iznosi 50,00 kn, a također i na dan utrke 27. svibnja.

 

Andrea Trapan, u ime Vinarije Trapan , istaknula je pri pozivu svim zainteresiranima, da mogu doći i bez sudjelovanja u utrci, budući će biti organiziran i posebno bogat program. Kod Trapana vas naime očekuju i gosti vinari, proizvođači Terana iz Istre, koji će ponuditi butelje vina po promo cijeni od 50,00 kn (Matošević, Geržinić, Cuj, Tomaz, Trapan) a pridružio se i maslinar Traulin iz Šišana.

 

Nakon podjele nagrada slijedi i bogata marenda za koju će se pobrinuti lovačka Udruga Bena ( šugo od divljači i palenta). Zabava je u rukama DJ Matka Bankovića ( Buka Noise), te ste svi skupa najljepše pozvani doći na ugodno druženje, zabavu i uživanje.

 

Organizatori Run 4 teran jesu: Udruga kineziologa Pula – Erik Lukšić, Wine Station Trapan i TZ Općine Ližnjan – Natali Palko Zirdum, uz partnerstvo Lovačke Udruge Bena i Općine Ližnjan.

 

Dobrodošli, spread the word!

 

I podsjetnik; nakon turističke sezone, ciklus Teći Isti Piti nastavlja se 8. rujna na Craft Beer Festu u Medulinu, 30.rujna na Brudet runu na Stoji, 15. listopada na Cheese runu na Kumparički te 19. studenoga na Extravirgin olive runu u Vodnjanu. Tada će se i proglasiti najbolji u ovogodišnjem ciklusu i nagraditi majicama i kapama sponzora.

U međuvremenu, vidimo se u subotu 27. svibnja u Šišanu poli Trapana!

(J. Vitasović)